van Kaathoven Grond- en Sloopwerken bv


Everbest 4 5741 PM Beek en Donk
0492461696 Klik om te bellen

Over van Kaathoven Grond- en Sloopwerken bv

Specialist in sloopwerk en bodemsanering
Dat sloopwerk meer is dan alleen het neerhalen van gebouwen, mag algemeen bekend zijn.

Ook bij het uitvoeren van bodemsanering komt heel wat kijken. Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken B.V. heeft zich in beide activiteiten, vergaand gespecialiseerd. Met onze specialistische kennis en ervaring, kunnen wij voor u hét verschil betekenen.

Flexibiliteit, veelzijdigheid en een uitgebreid machinepark
Door onze flexibiliteit, veelzijdigheid en de inzet van een uitgebreid machinepark, is Van Kaathoven in staat om u totaaloplossingen op maat te bieden. Na het sloopwerk en/of de bodemsanering, verzorgen wij desgewenst het grondwerken kunnen wij tevens de nodige bouwstoffen leveren. Om het milieu daarbij zo min mogelijk te belasten, streven wij naar een optimale recycling van materialen.

Gecertificeerd bedrijf
Met trots wijzen we u op het feit dat Van Kaathoven gecertificeerd is voor VCA**, ISO 9001, BRL 7000 (protocol 7001/7004) en SVMS-007. Al onze werkzaamheden verrichten wij conform de geldende certificeringsnormen. Ook voor asbestsaneringen heeft u aan Van Kaathoven een vakkundig specialist.

Heeft u behoefte aan advies op maat of een vrijblijvende offerte? Kijkt u dan eens in de rechterkolom. Neem vooral contact met ons op

Diensten

Grondtransport
Grondverbetering
Levering van grond
Sanering asbesthoudende grond
Sloopwerken en bodemsanering
Uitgraven
Verhuur van materieel

Onze locatie

van Kaathoven Grond- en Sloopwerken bv


Everbest 4 5741 PM Beek en Donk
0492461696 Klik om te bellen