Stipdonk Landschapsinrichting Van B.V.


Hulsterweg 11 5662 TL Geldrop
0402856366 Klik om te bellen

Over Stipdonk Landschapsinrichting Van B.V.

"40 jaar ondernemen en voorop in ontwikkeling"

In 1969 is het bedrijf gestart in Geldrop met verhuur van graafmachines en het aannemen van civieltechnische werkzaamheden. Later zijn we steeds meer gaan toeleggen op cultuurtechniek, groenvoorziening, bosbouw en natuurbeheer.

Door het sterk gemechaniseerd karakter van het bedrijf is veel kennis en expertise verworven in het toepassen van specifiek hulpmaterieel dat merendeels in eigen beheer is ontwikkeld en geconstrueerd. Dit specifiek materieel maakt efficiënt en economisch uitvoeren van de werkzaamheden mogelijk en daarvan profiteert met name de klant.

Van Stipdonk Landschapsinrichting is, zoals de naam al aangeeft, actief op het brede terrein van onze natuurlijke omgeving. De activiteiten omvatten de aanleg, renovatie en onderhoud, waarbij het leveren van kwalitatief goed werk voorop staat. De insteek is klantgericht, flexibel handelen en meedenken in het oplossen van de problemen en realiseren van de wensen van de klant. In de uitvoering van de werkzaamheden komt dit dagelijks tot uiting, zo zijn de "werkers in het veld" bereid tot aanpassingen en denken mee als de situatie daarom vraagt. Voor de ondersteuning van het machinepark staat de eigen constructiewerkplaats paraat.

De slogan "Uw partner op het gebied van natuurbeheer, cultuurtechniek en groenvoorziening" is geen theorie, maar praktijk.

Foto's

Diensten

Egaliseren
Grondbewerking
Grondtransport
Levering van grond
Verhuur van materieel

Onze locatie

Stipdonk Landschapsinrichting Van B.V.


Hulsterweg 11 5662 TL Geldrop
0402856366 Klik om te bellen