Minikraan verhuur Danny Eeuwema


Wollinghuizerweg 159 9541 AT Vlagtwedde
0617866698 Klik om te bellen

Over Minikraan verhuur Danny Eeuwema

Minikraan verhuur
Danny Eeuwema

Is een klein jong bedrijfje met veel ervaring in grond- en hovenierswerk en is gevestigd in Vlagtwedde. Wij bieden de klant vele mogelijkheden en verrichten diverse werkzaamheden zoals: Tuinaanleg, Tuinrenovatie, Tuinonderhoud en tevens is de mogelijkheid tot levering van Beplanting, Pvc-materiaal, Drainage, Tyleen enz. mogelijk. Door middel van een Minikraan en een Smalspoor trekker verrichten wij diverse werkzaamheden zoals: Maaikorven van sloten, Graafwerkzaamheden, Spitten, Cultiveren, Egaliseren en Vrezen van tuinen, Versnipperen van takken, Ingraven van Drainage en van Pvc Riool enz…
Ook hebben wij: Een zware trilplaat om zand te verdichten, 72 meter kunststof rijplaten om eventuele spoorvorming in slappe ondergronden te voorkomen, Een laser toestel enz...

Verder hebben wij diverse standaard hand gereedschappen, maar ook hebben wij hand gereedschappen zoals: Kettingzagen, Stokzaag, Bosmaaier, Benzine hoogsnoeier, Benzine heggenschaar, Benzine bladblazer, Gazon maaier enz.
Wij hebben bij onze minikraan de volgende toebehoren: Sloten bak, Dieplepel, Sleuven bak, Puinbak, Man Bak, Pallethaak, Pallet vorken, ripper tand, Egalisatie balk, Rubber flap, Takken klem, Machine ontvanger, Rotor met hydraulische banden klem en een 2,50 meter brede Maaikorf.


Wij hebben bij onze smalspoor trekker de volgende toebehoren: Grondfrees, Cultivator, Rubber schuif, Takken versnipperaar, Grondbak, Palletvorken en evt. 2,5m3 Kippertje.
Wij zijn voortdurend bezig om ons machine park uit te breiden, zodat wij makkelijk en snel voor u kunnen werken.
Het voordeel van ons klein bedrijfje is dat wij ‘s ávonds en zaterdag’s werken, zelf contactpersoon zijn en zelf de werkzaamheden verrichten en anders hier zelf bij aanwezig zullen zijn. In overleg is er heel veel mogelijk.Voor meer informatie bel geheel vrijblijvend met onderstaand telefoon nummer. ( Na 17.00 uur )

Danny Eeuwema
Wollinghuizerweg 159
9541 AT Vlagtwedde
Tel 06 - 17 86 66 98

Foto's

Minikraan met takken klem

Diensten

Egaliseren
Grondbewerking
Grondtransport
Levering van grond
Uitgraven
Verhuur van materieel

Onze locatie

Minikraan verhuur Danny Eeuwema


Wollinghuizerweg 159 9541 AT Vlagtwedde
0617866698 Klik om te bellen