GEBR VAN KAATHOVEN B.V.


Liempdseweg 40 5492 SM Sint oedenrode
0413-476798 Klik om te bellen

Over GEBR VAN KAATHOVEN B.V.

Sloopwerk, grondverzet en infra

Inmiddels is Gebr van Kaathoven al meer dan 60 jaar actief als transport, grondverzet en sloopbedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden in het grondwerk, maar ook voor alle soorten sloopwerken, puinrecycling en infra werkzaamheden.

Met ons modern ingerichte machinepark en vakkundig en gespecialiseerd personeel kunnen wij voor elke opdracht een oplossing vinden. Met deze oplossingsgerichte instelling zijn wij in staat om de opdrachtgever te ontzorgen en een goed verloop aan een opdracht te geven. Onze werf gelegen aan de Liempdseweg in Sint-Oedenrode is tevens gecertificeerd grondbank. Dat wil zeggen dat je bij ons grond, zand en granulaat kunt afvoeren of afhalen.

Hier kunt u informatie vinden over de verschillende diensten waarmee wij van betekenis kunnen zijn. Bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden, grondwerk, het aanleggen van riolering of andere infra projecten. Daarnaast kunt u ook informatie vinden over projecten waar wij actief zijn.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten, werkzaamheden of projecten? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag vooruit!

Diensten

Egaliseren
Grondbewerking
Grondtransport
Grondverbetering
Levering van grond
Sloopwerken
Uitgraven
Verharden
Verhuur van materieel

Onze locatie

GEBR VAN KAATHOVEN B.V.


Liempdseweg 40 5492 SM Sint oedenrode
0413-476798 Klik om te bellen