DJ Infrasolutions


Irenestraat 2 9645 NN Veendam
06-5058817 Klik om te bellen

Over DJ Infrasolutions

Over DJ Infrasolutions 
DJ Infrasolutions is een jong en dynamisch bedrijf maar wel met de nodige ervaring. Wij kunnen elk project voor u realiseren. Positief kritisch, betrokken, oplossingsgericht, communicatief sterk, proactief samenwerkend met onze opdrachtgevers en de collega’s op de bouwplaats. Dat kenmerkt onze werknemers. We denken mee en denken vooruit. Als wij dat nodig vinden, geven we tegengas. Zo komen we tot een succesvolle afronding van onze projecten en zorgen we ervoor dat faalkosten zoveel mogelijk beperkt blijven. Dat verwachten onze opdrachtgevers ook van ons. 

 Onze diensten;


Advies en ontwerp: 

Een ontwerp begint meestal met een idee maar soms bent u daar wat hulp bij nodig.Onze vakmensen hebben veel ervaring en kunnen u  een deskundig advies geven over uw (wegenbouw)project. Behalve het geven van advies voert DJ Infrasolutions ook berekeningen van bouwkosten en inspecties van bestaande of nieuwe projecten uit. Onze medewerkers kunnen ook toezicht en begeleiding verlenen van de werkzaamheden op locatie.

Grondwerk: 

Uw tuin ontgraven? Drainage aanleggen? Groot grondverzet? Bij ons kunt u voor alle voorkomende werkzaamheden terecht.

 Straatwerk:

Van groot tot klein ook voor al uw straatwerk bent u bij ons op het juiste adres. Tevens kunnen wij de bestrating leveren.

Diensten

Drainage
Egaliseren
Grondbewerking
Grondboringen
Grondonderzoek
Grondtransport
Grondverbetering
Levering van grond
Toezicht en directievoering
Uitgraven
Verharden

Onze locatie

DJ Infrasolutions


Irenestraat 2 9645 NN Veendam
06-5058817 Klik om te bellen