Direct bestrating


Nieuweweg 143 1531 AD Wormer
0620280411 Klik om te bellen

Over Direct bestrating

Wie zijn wij?

Wij realiseren al vele jaren voortuinen, achtertuinen, bedrijventerreinen, schoolpleinen enz. Particulieren en bedrijven kiezen voor Direct bestrating om onze ruime ervaring, kennis, vakmanschap en flexibiliteit. Zo kunnen wij snel schakelen met materiaal, materieel en personeel.

Direct bestrating is een gediplomeerd bedrijf dat zich richt op het aanleggen van bestrating en complete tuinaanleg. Daarnaast bieden wij verschillende andere diensten die ervoor zorgen dat u voor al uw wensen bij ons aan het juiste adres bent.
Zo kunt u bij ons terecht voor o.a: Bestrating aanleggen, bestrating uitbreken, uitgraven, afvoeren van grond en bestrating, vlonder bouw, hout bouw en schutting bouw.


Waarom kiezen voor ons?

Direct Bestrating is een flexibel jong bedrijf dat graag voor u aan de slag gaat. Door de scherpe prijzen, snelle oplevering in combinatie met gediplomeerde vakmensen en de juiste zakelijke dekking zijn wij uw partner voor iedere bestrating of tuinklus.

Ergonomisch werken staat bij ons voorop!

Direct Bestrating is veelal bezig met het investeren in ergonomisch werken, Zo hebben wij verschillende aanbouwdelen voor onze machines om veel werkzaamheden zo verantwoord mogelijk te kunnen doen. Wij werken veelal machinaal maar ook het oude handwerk gaan wij niet uit de weg. Wij kunnen verschillende werkzaamheden machinaal uitvoeren zoals opsluitbanden stellen, bestrating leggen en uitgraven of aanvoeren van zand, grond en grind.

Foto's

Direct bestrating | Showtuin in Wormerveer

Diensten

Drainage
Egaliseren
Gladheidsbestreiding
Grondbewerking
Grondtransport
Levering van grond
Uitgraven
Verharden

Onze locatie

Direct bestrating


Nieuweweg 143 1531 AD Wormer
0620280411 Klik om te bellen