sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hulsterweg 11
    5662 TL Geldrop
  • 0402856366

Stipdonk Landschapsinrichting Van B.V.

"40 jaar ondernemen en voorop in ontwikkeling"

In 1969 is het bedrijf gestart in Geldrop met verhuur van graafmachines en het aannemen van civieltechnische werkzaamheden. Later zijn we steeds meer gaan toeleggen op cultuurtechniek, groenvoorziening, bosbouw en natuurbeheer.

Door het sterk gemechaniseerd karakter van het bedrijf is veel kennis en expertise verworven in het toepassen van specifiek hulpmaterieel dat merendeels in eigen beheer is ontwikkeld en geconstrueerd. Dit specifiek materieel maakt efficiƫnt en economisch uitvoeren van de werkzaamheden mogelijk en daarvan profiteert met name de klant.

Van Stipdonk Landschapsinrichting is, zoals de naam al aangeeft, actief op het brede terrein van onze natuurlijke omgeving. De activiteiten omvatten de aanleg, renovatie en onderhoud, waarbij het leveren van kwalitatief goed werk voorop staat. De insteek is klantgericht, flexibel handelen en meedenken in het oplossen van de problemen en realiseren van de wensen van de klant. In de uitvoering van de werkzaamheden komt dit dagelijks tot uiting, zo zijn de "werkers in het veld" bereid tot aanpassingen en denken mee als de situatie daarom vraagt. Voor de ondersteuning van het machinepark staat de eigen constructiewerkplaats paraat.

De slogan "Uw partner op het gebied van natuurbeheer, cultuurtechniek en groenvoorziening" is geen theorie, maar praktijk.

Foto's van Stipdonk Landschapsinrichting Van B.V.Stipdonk Landschapsinrichting Van B.V. in het kort

Diensten

  • Egaliseren
  • Grondbewerking
  • Grondtransport
  • Levering van grond
  • Verhuur van materieel